Transport van Nederland naar Londen via de boot in de het Brabants Dagblad 

Op 20 december vertrokken er 5 vrachtwagens via de boot naar Londen. Vanwege de Brexit zijn ze allen op zondag vertrokken. Ze hadden de boot om 20.00 en om 20.30 uur werden alle grenzen gesloten. Wij zullen onze extra ritten niet meer kunnen maken. Het is juist spannend of iedereen met de kerst thuis is. Juist in deze Corona tijden is dat extra belangrijk.

De Telegraaf heeft er een artikel over geschreven waarbij er 4 vrachtwagens op de foto staan en waarbij 1 chauffeur daarvan aan het woord is.

Klik op de foto of de titel om naar het gehele artikel te gaan, het artikel is opgenomen in deze site an afkomstig van het Brabants Dagblad.

Inreisverbod zorgt voor veel kopzorgen bij Brabanders in Engeland: 'Hoe moet dit straks met de Brexit?’

Het plotselinge reisverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk zorgt voor veel kopzorgen bij de Brabanders die daar wonen en werken. Plannen voor de kerst met familie in Nederland vallen in duigen. Vrachtwagenchauffeurs staan vast voor de haven en weten niet of ze de kerst überhaupt gaan halen. ,,Het is complete chaos. Niemand weet meer wat we moeten doen.”

Engeland is na de ontdekking van een agressievere Covid-mutatie dit weekend volledig afgesloten van de buitenwereld. Personenverkeer per vliegtuig, veerboot en trein is verboden. Het Nederlandse kabinet besloot gisteren direct de veerbootroutes voor passagiers tussen Nederland en Engeland dicht te gooien.

Vrachtverkeer mag de oversteek wel maken, maar de rijen voor de haven in Dover zijn zo lang dat het bijna niet te doen is. Bas Timmermans (21) uit Schijndel rijdt voor Theunisse Expeditie. Zondag vertrok hij met vijf collega's vanuit Berlicum naar Londen. ,,We dachten voor kerst nog twee keer op en neer te kunnen, maar nu staan we volledig vast.” Samen met de collega's maakt hij zijn ronde met koel- en vriesproducten in Londen af. ,,Wat we daarna gaan doen? Geen idee. We proberen een staanplaats te krijgen voor onze zes vrachtwagens waar we kunnen overnachten, maar dat is niet zo makkelijk in dit land.”

D. Theunisse Expeditie Bv is gespecialiseerd in koel- en vriestransport naar London.

Wij zijn een betrouwbare, logistieke partner voor onze opdrachtgevers!

Wij verzorgen dagelijks (inter)nationale koel- en vriestransporten naar allerlei bestemmingen binnen Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Benelux
  • Verenigd Koninkrijk
  • Duitsland
  • Frankrijk

We kunnen uw producten tussen -25 °C en +25 °C vervoeren. We beschikken over modern materiaal en onze auto's worden bemand door ervaren chauffeurs.

Met onze dual-temp opleggers is het mogelijk producten onder twee verschillende temperaturen in één vrachtwagen te vervoeren. Door middel van een verplaatsbare, geïsoleerde tussenwand kan de laadruimte in twee compartimenten verdeeld worden.

Heeft u een volle vracht of een deelpartij neem dan gerust eens vrijblijvend contact op!

Koel en vriestransport naar Londen

De meeste koel en vriestransport is bestemd voor Londen. Benieuwd naar de verdeling van Londen? Bekijk dan de kaart van Londen.

Meest voorkomende werkgebieden

In de meeste gevallen gaat onze koeltransport en vriestransport naar:

 

Op zoek naar koeltransport naar Londen of andere regio's?

Voor vragen of offertes kunt u al altijd contact opnemen.

Bel 06 23738344 Offerte aanvragen
Volg ons op